We gebruiken cookies op onze website.

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Moedige Dialoog Nederland

Laatst bijgewerkt: 8 november 2023

1. Acceptatie van de voorwaarden
Door het bezoeken en gebruiken van de website van Moedige Dialoog Nederland stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u de website niet te gebruiken.

2. Gebruik van de website
2.1. U mag de website van Moedige Dialoog Nederland uitsluitend gebruiken voor wettige doeleinden en in overeenstemming met deze voorwaarden.
2.2. U gaat ermee akkoord om geen schadelijke code, virussen, malware of andere schadelijke software op de website te verspreiden of te plaatsen.

3. Intellectuele eigendom
3.1. Alle inhoud op de website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo's, video's en andere materialen, zijn eigendom van Moedige Dialoog Nederland of zijn gelicentieerd aan Moedige Dialoog Nederland en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.
3.2. U mag de inhoud van de website niet kopiƫren, wijzigen, verspreiden, reproduceren, herpubliceren of op enigerlei wijze gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van Moedige Dialoog Nederland.

4. Links naar andere websites
4.1. Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Moedige Dialoog Nederland heeft geen controle over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacypraktijken van deze websites.

5. Disclaimer
5.1. Moedige Dialoog Nederland streeft ernaar om de informatie op de website zo accuraat en actueel mogelijk te houden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie volledig foutloos is en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of omissies op de website.

6. Wijzigingen in de voorwaarden
6.1. Moedige Dialoog Nederland behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates.

7. Contactgegevens
Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via:

Document
Algemene-voorwaarden-2023.pdf (194.77 kB)