We gebruiken cookies op onze website.

Margreet Zeefuik

Lid kernteam - Smallingerland
m.zeefuik@smallingerland.nl

Margreet ambieerde al lang een functie als beleidsmedewerker bij een gemeente. Deze rol geeft namelijk de mogelijkheid om een mooie visie te bestendigen. Als beleidsmedewerker bekleed je een unieke signaleerde functie. Je bent de ogen en oren van het Rijk en voert het in Den Haag bedachte beleid uit.

Hier liggen grote kansen tot het verkleinen van de kloof tussen overheid en inwoner. Margreet staat als een rots in de branding voor de minima. Samenwerking is essentieel. Als beleidsmedewerker heb je de regie, maar die kan alleen impact creeëren vanuit een gelijkwaardige ketensamenwerking. In een integrale aanpak huist de sleutel naar oplossingen voor (vele) maatschappelijke vraagstukken waaronder armoede en schuldenproblematiek.

Margreet’s ambitie voor Moedige Dialoog Smallingerland? Die ligt niet in de toekomst, maar in het nú. Wanneer je namelijk als gemeente onderdeel uitmaakt van een beweging voor financiële fitheid is het essentieel om vanuit gelijkwaardigheid te acteren. Niet praten, maar doén! En dat doen begint voor Margreet bij het benaderen van de gemeente als werkgéver in Smallingerland. Wanneer wij iets aan armoede willen doen, dan zetten we met de werkgeversaanpak ‘Geldzorgen de Baas’ zélf de eerste stap!