We gebruiken cookies op onze website.

Jolande Rezel

Lid kernteam - Smallingerland
jolande.rezel@rabobank.nl

Jolande Rezel is directeur dagelijkse bankzaken bij Rabobank Friesland. Je zou misschien denken dat haar werk in de financiële sector de logische link met Moedige Dialoog Smallingerland is, maar Jolande’s persoonlijke motivatie om aan te sluiten gaat een stuk verder dan haar functie. Met Jolande gaat het goed. En dat gunt ze anderen ook.

Ze wil iets goeds teruggeven in de vorm van haar kennis, netwerk en inzet. Door de focus op werkgevers ontsluiten we een grote groep mensen. Daarnaast is het een illusie te denken dat alleen werknémers financiële zorgen ervaren. Dat kan net zo goed voor werkgévers gelden. En los van deze focus: het gaat erom dat we allemaal mensen zijn en dat we elkaar ook op deze -persoonlijke- manier benaderen. Dat is de sleutel naar financiële fitheid.

Jolande’s ambitie voor Moedige Dialoog Smallingerland? Dat mensen weer lekker kunnen slapen. Dat mensen weer kunnen leven in plaats van overleven! Daarvoor is het nodig dat mensen eerste weten wat Moedige Dialooog Smallingerland is en wat wij voor hen kunnen betekeken. Te beginnen met Smallingerland.... Maar wanneer we dit in heel Friesland kunnen bereiken, dan zou dat natuurlijk helemaal geweldig zijn!