We gebruiken cookies op onze website.

Ineke Weernink

Lid kernteam - Smallingerland
i.weernink@mosweb.nl

Ineke Weernink is directeur bestuurder bij M.O.S. Smallingerland. De gedrevenheid om bij te dragen aan het welzijn van mensen stroomt bij Ineke van jongs af aan door haar aderen. Ineke ís Welzijn. Iedereen moet gewoon mee kunnen doen, maar dat is verre van vanzelfsprekend. Soms is er even hulp nodig om zelf stappen te kunnen zetten.

Dat geldt ook -en misschien vooral- bij financiële zorgen. Met Moedige Dialoog Smallingerland investeren we in een groot vraagstuk dat veel impact heeft. Financiële zorgen zijnde bron van vele andere problemen. Wanneer je gelukkig en gezond mee wilt kunnen doen is financiële rust voorwaardelijk. We moéten en kúnnen hier samen mee aan de slag... laten we het taboe doorbreken.

Ineke’s ambitie voor Moedige Dialoog Smallingerland? Dat zoveel mogelijk inwoners van de gemeente financieel zelfredzaam zijn, maar als ze dat niét zijn ze dan de weg weten te vinden naar de juiste plek voor het stellen van de hulpvraag. Hiervoor is het allereerst nodig dat we een klimaat creëren waarin het stellen van die hulpvraag een vanzelfsprekendheid is en dat we bestaande barrières doorbreken. Ineke gunt iedereen dat ons dat met Moedige Dialoog Smallingerland gaat lukken!