We gebruiken cookies op onze website.

Loes van Geffen

Onderwijsexpert - preventieve aanpak jongeren & schulden - jeugdwerkloosheid & arbeidsmarktvraagstukken - LVB specifieke aanpak en veiligheidsvraagstukken en vrijetijdsbesteding

Op 12 oktober van 09.00 tot 11.00 uur kun je Loes boeken als expert.

Ik ben directeur van Money Start en founder van de preventieve aanpak van schulden onder de naam 'Hoe word je rijk?' en 'Geld Gappie'. Ik doe de dagelijkse aansturing van Money Start en zorg dat we dagelijks de juiste stappen maken om daadwerkelijk het verschil te maken voor kwetsbare jongeren in Nederland.
 

Ik ben expert in ...

Ik zet mij al jaren in voor een positieve ontwikkeling van jongeren in de stad, met specifieke aandacht voor hen met een achterstandspositie. Ik denkt mee met jongeren en vertaalt complexe grootstedelijke problemen naar simpel uitvoerbare projecten, waar jongeren echt zelf ook wat mee kunnen. Ik ben gespecialiseerd in ‘preventieve aanpak jongeren & schulden’, ‘jeugdwerkloosheid & arbeidsmarkt-re-integratie’, ‘LVB-specifieke aanpak’ en ‘veiligheidsvraagstukken, vrijetijdsbesteding’ onderwijs (praktijkonderwijs, speciaal onderwijs en vmbo)
 

Waarom wilt u zich aanmelden als expert?

Ik meld mij aan als expert, omdat ik mijn kennis waar mogelijk wil delen. Ik meld me ook aan omdat ik geloof dat we samen een vangnet moeten vormen om de kwetsbaarste jongeren van Nederland binnen boord te houden.
 

Waar kunnen deelnemers met u over in gesprek?

Vraagstukken over onderwijsniveaus. Vraagstukken over preventie van schulden en de effectieve aanpak daarin. Vraagstukken over arbeidsre-integratie van kwetsbare jongeren. Vraagstukken over jongeren en schulden. 

Opmerking. Het ING Nederland fonds heeft een slogan die mij op het lijf geschreven is; 'Waar een wil is moet een weg zijn' Zo ben ik. Ik neem geen genoegen met 'het is nou eenmaal zo'. Mijn motto is 'laat het beste idee regeren'. Waar dat idee ook vandaan komt. Dat is waar de wil de weg vindt. Daar kan je mij vinden.