Rnd,970501

Marktplaats Talenten

Bekijk en maak gebruik van het aanbod van kennis en inzet rondom financiële redzaamheid. Ben je zelf bereid je kennis te delen met anderen of wil je je inzetten voor een aantal uur of bepaalde periode? Plaats dan zelf je aanbod op de marktplaats.
Workshop presenteren en theater Inna van den Hogen 22-10-2020 Muziektheatergezelschap Kunstgreep heeft een workshop Presenteren en improviseren ontwikkeld voor mensen in de schuldsanering. Met presentatieoefeningen (stem, lijf, taal) werken de deelnemers aan een betere prestatie tijdens belangrijke gesprekken. Daarnaast bieden we theaterimprovisaties aan en werken we aan scènes. Samen met de professionele medewerkers van Kunstgreep komen de deelnemers weer sterk in hun schoenen te staan.

Foto van de voorstelling Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny, een opera van Kurt Weill en Bertolt Brecht, geregisseerd door Inna van den Hogen. Het stuk gaat over drie schurken die anderen zoveel mogelijk geld afhandig maken en hen vervolgens 'veroordelen' wegens geldgebrek.

M: 06-27206208
E: info@theaterinbedrijf.nl
Bekijk of plaats reactie's (0)

Reageren:
(Online) Procesbegeleider, facilitator Reggy Schutte 06-10-2020 Nu het thuiswerken nog wel even voortduurt kun je er niet omheen: teamvergaderingen, besluitvorming, idee-ontwikkeling, plannen maken en evalueren... het moet online! En dat kan ook. En ik maak het nog leuk ook! Met interactieve werkvormen, een digitale werkplaats, concreet, resultaatgericht en jazeker: zelfs gezellig als er ruimte voor is. Veel ervaring heb ik met strategie ontwikkeling, impact management en ik help je team graag met in beweging komen. Op dit moment werk ik als procesbegeleider en online facilitator voor onder andere: Stichting Moedige Dialoog, NOC*NSF, Back2Basics, Sport Professionals Netwerk, en Novella. Voor een organisatie die stappen wil maken op het gebied van bestrijden van armoede en schulden zet ik me graag om niet in. Ben je dat niet maar heb je wel een online procesbegeleider nodig? Bel me dan ook, ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

M: 06-15071500
E: reggy@goodconnection.nl
LI: https://www.linkedin.com/in/reggyschutte/
Bekijk of plaats reactie's (0)

Reageren:

Plaats een nieuw item op werkplaats

Na het indienen van een item zullen wij deze beoordelen. Indien goedgekeurd zullen we het op de website plaatsen.