Week van het geld Deventer

Van 22 tot en met 26 maart 2021 wordt de Week van het geld Deventer georganiseerd. Op veilige afstand vijf dagen lang online kennissessies, financiële checks, geldquiz en voorlichting voor alle inwoners, werkgevers en ondernemers van Deventer.

Kijk bij Cafés voor de inhoud van de sessies. Deelname is gratis! Aanmelden kan door een mail te sturen naar geldfit@deventer.nl 

De Week van het geld is een initiatief van Geldfit Deventer in samenwerking met onderstaande partijen: 

De hele week staat in het teken van geld. “Geld is een essentieel onderdeel van onze maatschappij, of je nu binnenkort 18 jaar wordt en veel dingen zelf moet gaan regelen, ondernemer bent en geraakt wordt door de coronamaatregelen, of veranderingen hebt in je persoonlijke leven, alles heeft invloed op je financiën”, verklaart organisator Jenneke Nieuwenhuize namens  Geldfit Deventer.  

Geldfit Deventer is trots op het uitgebreide programma dat in korte tijd is neergezet in samenwerking met de partners. “Geldzorgen kan ons allemaal overkomen, je bent echt niet de enige. Stress over geldzaken is niet goed voor je gezondheid. Daarom voelen we extra urgentie om een mooi programma neer te zetten " volgens medeorganisator Monique Linthorst van Carinova Vrijwillige Thuisadministratie.

Breed online programma vol kennis          
Voor ieders veiligheid is er besloten alle sessies online aan te bieden.  Inwoners van Deventer hebben de keuze uit een serie van 8 activiteiten. Het is mogelijk om voor meerdere sessies aan te melden, meer informatie treft u aan op de website van Moedige Dialoog Salland (www.moedigedialoog.nl/salland). De online sessies worden kosteloos aangeboden.