Effectmeting Moedige Dialoog Salland

Moedige Dialoog Salland helpt mensen financieel redzamer worden en draagt eraan bij dat minder mensen in de financiële problemen komen, of dat zij uit de schulden komen.

Vragen over de effectmeting? Neem contact met ons op:

Moedige Dialoog Salland
Renate Smit
Kwartiermaker
06 41 87 27 53
salland@moedigedialoog.nl

Dit is de impactclaim die wij in het verleden geformuleerd hebben. Om deze impact – hetgeen er zonder ons niet zou zijn gebeurd -  te kunnen toetsen maken wij gebruik van een effectmeting van Moedige Dialoog Nederland. Deze effectmeting en de resultaten van onze activiteiten vormen gezamenlijk onze impact. Ook worden de resultaten van de effectmeting gebruikt als input voor de plannen voor 2022. Wij zullen dit tijdens de Algemene Leden Vergadering op 18 november aan jullie presenteren. 

Binnen Moedige Dialoog Salland werken we samen met onze partners uit bedrijfsleven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties. We hebben elkaar nodig om financiële fitheid voor iedere bewoner uit onze regio te bereiken. Samen moeten we zorgen dat óverleven weer léven wordt. Hoe we dit doen hebben we beschreven in ons ambitiedocument 2021 deze kunt u via onderstaande link teruglezen. Ook treft u hier de link naar onze Theory of Change en het verslag over 2020 aan. 

Ambitie 2021 Moedige Dialoog Salland
TOC 2021 
Verslag 2020