Informatieve kennissessie over SROI Werkt!

Bijgaand de link van de kennissessie SROI Werkt van 20 april jl. Een kennissessie waarin werkgevers, onderzoekers, sociaal ondernemers en ervaringsdeskundigen kennis en ervaringen delen over de SROI opgave. Met mederwerking van Astrid Mersmans (stichting onderzoek Duurzaam SROI), Mireille van den Berg (projectleider SROI Werkt Warm Rotterdam, Anniek van Emmen (ervaringsdeskundige) en gespreksleider Annemarieke van Egeraat (kwartiermaker Moedige Dialoog Rotterdam)

Op 20 april jl was de kennissessie van Moedige Dialoog Rotterdam over SROI Werkt! De eerste in een reeks van 5 kennissessies in 2021. Bijgevoegd de link van de kennissessie waarin werkgevers, onderzoekers, sociaal ondernemers en ervaringsdeskundigen kennis en ervaringen delen over de SROI opgave. Mocht u nog vragen hebben of reacties op de sessie dan kunt u deze sturen naar rotterdam@moedigedialoog.nl.

Sluit u aan als werkgever aan bij Moedige Dialoog Rotterdam. Met collega-ondernemers maken we een vuist en dragen gezamenlijk bij aan het terugdringen van de grote schuldenlast van werknemers in Rotterdam.

De volgende 4 kennissessies gaan over Stress sensitive werken, de Werkgeversdesk (instrumenten voor schuldenaanpak), AVG en schuldenaanpak en Warm incasseren.

Aanmelden voor Moedige Dialoog Rotterdam kan via rotterdam@moedigedialoog.nl. Wij nemen dan contact met u op.

https://youtu.be/aM8XXEIKd4c