Masterclass Geldzorgen op de werkvloer | 22 november 2021 | Groen Gezond en in Beweging Nijmegen

Vraag je als leidinggevende, HR-medewerker of verzuimconsulent ook wel eens naar de financiële gezondheid van medewerkers? Op 22 november 2021 organiseert Groen Gezond en in Beweging, samen met Moedige Dialoog Rijk van Nijmegen en de DAR een online bijeenkomst over werknemers met geldzorgen, het signaleren en wat je als werkgever kan betekenen voor werknemers met geldzorgen.

Hoe financieel gezond zijn jouw medewerkers?

Het hebben van geldzorgen draagt bij aan stress, een hoger ziekteverzuim en concentratieverlies. Werknemers praten vaak niet over financiële problemen uit angst voor ontslag of onbegrip, of uit schaamte. Werkgevers zien vaak pas dat er sprake is van financiële problemen wanneer er ernstige betalingsproblemen zijn of wanneer er loonbeslag wordt gelegd. Toch zijn er al eerder signalen om een gesprek aan te gaan. Wat zijn die signalen, hoe groot is de problematiek en wat kan je als bedrijf doen?

Groen Gezond en in Beweging organiseert op 22 november 2021 een online masterclass over dit onderwerp. Jansje van Middendorp, kwartiermaker bij Moedige Dialoog Rijk van Nijmegen neemt de deelnemers mee in het onderwerp 'werknemers met geldzorgen', het signaleren en wat je als werkgever kan betekenen voor werknemers met geldzorgen. Hans Pasman, salarisadministrateur bij de DAR, vertelt wat de DAR heeft gedaan om met deze problematiek om te gaan.

Aanmelden voor de online masterclass op 22 november 2021 kan door deze vragenlijst in te vullen. De masterclass vindt plaats van 16.00u tot 17.30u.

We kijken uit naar alle aanmeldingen!