Moedigedialoog03

Meedoen

Wil jij of wil jouw organisatie een bijdrage leveren? Moedige Dialoog organiseert lokale netwerken in een samenwerkvorm, die gezamenlijk binnen 6 maanden daadwerkelijke, meetbare impact maken op het gebied van armoede en schulden. Deze samenwerkvorm verbindt private, publieke partijen en ervaringsdeskundigen. Een gedeelde agenda verbindt deze partijen met verschillende, soms tegenstrijdige belangen over alle sectoren heen. Start een lokaal of regionaal Moedige Dialoog netwerk, organiseer of ondersteun een Moedige Dialoog café, wordt programma partner of sponsor lokaal of landelijk onze activiteiten.

Ik wil meer informatie over .. 

Start een netwerk

Een netwerk is een regionaal innovatieplatform, dat bij  haar activiteiten elders bewezen methoden en instrumenten implementeert. Met daarnaast in eigen regio ontwikkelde innovaties dragen we samen bij aan de kwaliteitsverhoging in het land. Kijk bij netwerken of er al een netwerk is gestart in jouw regio. Neem in dat geval contact op met de kwartiermaker om je aan te sluiten. 

Start een netwerk

Boek een expert

Voor onze netwerken bieden wij de mogelijkheid aan om in gesprek te gaan met een expert. De expert deelt zijn/haar kennis, expertise en bouwt mee aan een netwerk met hart en resultaat. 

Meedoen als expert

MEEDOEN ALS VRIJWILLIGER

Je bent van harte welkom als vrijwilliger. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag om mensen te helpen grip te krijgen op hun geldzaken als coach of als gastdocent in het onderwijs. 

Meedoen als vrijwilliger

 

Ondersteun een Moedige Dialoog Café

Voor het organiseren van de Moedige Dialoog Cafes zijn we altijd op zoek naar geschikte locaties, hosts, presentatoren, catering, communicatie-ondersteuning en nog meer zaken. We horen het graag als je kunt helpen! 

MD-Café ondersteunen

Sponsor Moedige Dialoog

Als je financieel of in natura bij wilt dragen aan de Moedige Dialoog. We denken graag mee over een invulling die ook voor jou een meerwaarde biedt. Naast in de eerste plaats samenwerken aan financiële redzaamheid, kun je denken aan zichtbaarheid, een groot netwerk, een stakeholders-dialoog binnen en buiten je eigen organisatie, trainingen en pilot projecten. 

Neem contact met ons op

 

Word programma partner

Richt jouw organisatie zich op een specifiek thema of programma en wil je samen meer impact maken? Samen kunnen we zoveel meer dan alleen!

Neem contact met ons op