Het magazine Centrum voor Talentontwikkeling is uit!

Het CvTO bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd met een mooie glossy.

Ieder kind verdient het om zijn of haar eigen talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Wanneer je ouders bijvoorbeeld minder geld of de tijd niet hebben om je daarmee te helpen, kom je waarschijnlijk nooit in aanraking met jouw passie. Centrum voor Talentontwikkeling (CvTO) helpt vooral kinderen uit een niet kansrijke omgeving hierbij.

In de afgelopen vijf jaar heeft het CvTO vooral steeds meer de nadruk gelegd de jongeren uit de zogenaamde aandachtwijken een goede kans te geven om hun passie uit te kunnen oefenen. Voor het vinden van genoemde “talenten” maakt het CvTO dankbaar gebruik van de cultuurcoaches van Kunstkade, de sportcoaches van bv SPORT, trainers en coaches van sport- en cultuurverenigingen en niet te vergeten de leerkrachten van de scholen in het PO en VO.

Op dit moment heeft het CvTO meer dan 60 kinderen en jongeren in portefeuille in maar liefst 25 verschillende disciplines, variërend van dansles tot schaken en van schietsport tot toneelspelen. Deze “glossy” geeft u een inzicht over wat het CvTO de laatste jaren tot stand heeft gebracht.

Klik hier om het magazine te lezen

Centrum voor Talentontwikkeling

Centrum voor talentontwikkeling