Samenwerken met ervaring

Vier organisaties hebben de krachten gebundeld om te komen tot een serieuze aanpak voor de inzet van ervaringswerkers in Drenthe.

Welzijnsgroep Tinten en Expertisecentrum Sterk uit Armoede hebben ruime ervaring met het opleiden en begeleiden van ervaringswerkers. Moedige Dialoog Drenthe is een jong actief netwerk dat organisaties verbindt en initiatieven zichtbaar maakt zodat zij elkaar kunnen vinden, kunnen inspireren en kennis kunnen delen. En tenslotte CMO Stamm, het kenniscentrum in Drenthe, die de trends en ontwikkelingen binnen het sociale domein volgt en gemeente en provincie adviseert.

Hiermee beschikken we over een breed netwerk binnen onderwijs, zorg, welzijn, overheid, vrijwilligersorganisaties en bedrijfsleven waar ervaringswerkers een hele belangrijke bijdrage kunnen leveren. Met de financiƫle ondersteuning van Provincie Drenthe kunnen er meerder pilots gestart worden voor een langdurige inzet en is een pool van ervaringsdeskundigen gevormd voor incidentele inzet. We laten je graag de meerwaarde van de ervaringsdeskundige ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Geerte Boven via g.boven@cmostamm.nl