DE AANPAK VOOR HET VROEGTIJDIG SIGNALEREN EN ONDERSTEUNEN VAN WERKNEMERS MET GELDZORGEN

17, 18, 23 en 25 november 2021

Geldzorgen de Baas
Zoals je misschien weet heeft Stichting Moedige Dialoog speciaal voor werkgevers het programma 'Geldzorgen de Baas' ontwikkeld. Dit programma helpt organisaties om medewerkers met financiële zorgen te ondersteunen, in het belang van zowel de medewerker als de organisatie.

Geldzorgen de Baas wordt inmiddels ingezet bij verschillende organisaties en op basis van onze leerervaringen scherpen we het programma steeds verder aan. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. We vragen je om mee te denken zodat we door middel van feedback dit programma verder kunnen ontwikkelen. Financieel gezonde medewerkers zijn immers in het belang van iedere werkgever!

Sessies
Hoe gaan we dit doen? Op vier verschillende dagen vindt er online een twee uur durende sessie plaats. Je maakt dan kennis met het programma Geldzorgen de Baas, gaat de dialoog aan met ons en andere deelnemers en geeft uiteindelijk feedback over het programma. Tijdens de sessies zijn meerdere organisaties vertegenwoordigd, er is gelegenheid om van elkaar te leren en elkaar te inspireren als het gaat over de aanpak van medewerkers met financiële zorgen. Ook kom je erachter wat dit programma mogelijk voor jouw organisatie kan betekenen.

De sessies vinden plaats op:

- Woensdag 17 november: 10:00 – 12:00
- Donderdag 18 november: 14:00 – 16:00
- Dinsdag 23 november: 10:00 – 12:00
- Donderdag 25 november: 10:00 – 12:00

Mis deze kans niet en meld je aan door een mail te sturen naar reggy.schutte@moedigedialoog.nl

Wil je alvast meer informatie over het programma Geldzorgen de Baas? Neem een kijkje op www.moedigedialoog.nl/geldzorgen-de-baas/.

De kennissessies worden georganiseerd in samenwerking met ABN AMRO Bank waarmee Moedige Dialoog een projectsamenwerking heeft voor de validatie van het programma.