Praten over armoede onder je werknemers, durf jij het aan?

MD-Café Live 9 november Rotterdam live stream: GECANCELLED
Heeft jouw bedrijf werknemers met (problematische) schulden? Weet jij wat hier de consequenties voor jouw onderneming van zijn? En wil jij meedenken over een collectieve oplossing?

9 november as is de kick-off Moedige Dialoog Rotterdam gepland. Een divers gezelschap van grote commerciële bedrijven, zorg- en welzijnsaanbieders tot mkb-bedrijven hebben zich aangemeld. Voor ons veelbelovend voor het opbouwen van het netwerk Moedige Dialoog Rotterdam. 

Helaas  heeft de organisatie gezien de corona-maatregelen ervoor gekozen de kick-off te verplaatsen naar een nader te bepalen moment. 
We vinden het  belangrijk om als werkgevers het goede voorbeeld te geven. Om u te blijven informeren over Moedige Dialoog Rotterdam lanceren wij op zeer korte termijn de webpagina Moedige Dialoog Rotterdam. 
Met informatie over de Rotterdamse plannen, berichten van Landelijke Moedige Dialoog en de introductie van de sprekers van 9 november.  
Zodra het weer mogelijk is, plannen wij een nieuwe datum van de kick-off Moedige Dialoog Rotterdam.

Als u zich wilt aanmelden voor informatie en nieuwsberichten over Moedige Dialoog Rotterdam, laat dan uw gegevens achter via onderstaande formulier. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.

Hartelijke groet, namens het organiserend committee,
Vigdis van der Giesen (Hef Groep)
Willem Groenendijk (Rabobank)
Annemarieke van Egeraat (kwartiermaker Moedige Dialoog Rotterdam)

Vul hier uw gegevens in.