Online bijeenkomst Werknemers en Geldzorgen

Nijmegen Werkgevers en werknemers MD-Café Live 19 mei 2021 Online
Op 19 mei 2021 organiseren de Zorgalliantie en Moedige Dialoog Rijk van Nijmegen de online bijeenkomst 'Werknemers en Geldzorgen'. Het wegnemen van financiële zorgen bij een medewerker levert niet alleen rust op voor die medewerker zelf, maar de hele organisatie en collega’s hebben er profijt van.

De Hogeschool Utrecht ontwikkelde een gratis e-learning 'Schuldenproblematiek' voor werkgevers, zodat zij beter weten hoe ze kunnen signaleren en handelen bij geldzorgen van medewerkers. De e-learning is te volgen via de website van het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid.
Met een testpanel (Rabobank, CWZ, Pantein en de HAN) hebben we de e-learning uitgeprobeerd. Zij waren unaniem positief.
“Prachtige tool om echt in een goed gesprek met je medewerker te gaan als zij in financiële nood zijn. De tijdsinvestering zeker waard.”
“Ik zag op tegen de investering van anderhalf uur in een e-learning. Ben heel blij dat ik het gevolgd heb, het is een eye-opener, leerzaam en voorzien van praktische tips.”

Op 19 mei delen we tijdens een online bijeenkomst van 9:30 - 11:30 uur de ins en outs van deze elearning. Daarnaast vertelt Hans Pasman van de Dar over hoe zij financiële problematiek op de werkvloer aanpakken en tot slot deelt Moedige Dialoog Rijk van Nijmegen extra tools vanuit de methodiek Geldzorgen De Baas, die door werkgevers in te zetten zijn.

De bijeenkomst is interessant voor: werkgevers, teamleiders, leidinggevenden, HR-managers en werkgeversorganisaties.

Je kunt je gratis aanmelden voor deze online bijeenkomst: https://zorgalliantie.com/agenda/werknemers-en-geldzorgen/