MD-Café Werknemers met geldzorgen

5 november Eventbrite
Lunchen met Nadja Jungmann? Wil je meer weten over hoe je werknemers met geldzorgen kan bijstaan? Neem deel aan ons MD-Café op 5 november a.s. van 12.00 uur tot 13.30 uur.

Wij hebben Nadja Jungmann, Lector Schulden & Incasso, uitgenodigd om haar expertise met ons te delen. Een prachtige mogelijkheid om meer over dit onderwerp te weten te komen.

“1 op de 5 werknemers heeft betalingsproblemen, 35% van de werknemers maakt zich zorgen over hun financiële situatie. 4-6% van de werknemers heeft problematische schulden. Zo'n 38% van de mensen die gebruik maken de gemeentelijke schuldhulpverlening hebben een inkomen uit loondienst. Een werknemer met schulden kost de werkgever gemiddeld €13.000. Dit zijn kosten m.b.t. verzuim, loonbeslag en productieverlies. 70% van de werkgevers wil een bijdrage leveren aan het voorkomen en oplossen van geldzorgen van werknemers.”                                                             

Armoede en schulden is een groot maatschappelijk probleem dat we alleen met elkaar kunnen oplossen. Publiek, Privaat en Particulier. Als werkgever is het belangrijk om samen met de werknemer te investeert in vertrouwen, bewustwording en ondersteuning. Dit om financiële stress voor te zijn.

Tijdens deze online lunch neemt Nadja je mee in de wereld van werknemers met geldzorgen.  

Mis deze kans niet en meld je aan!
Aanmelden kan via de Eventbrite button.