Expertsessie Tamara Madern

Drenthe Samenwerking tussen partners Boek een expert 22 maart 2022 Online
Tamara Madern is lector Schuldpreventie en Vroegsignalering aan Hogeschool Utrecht sinds 2016. Haar ambitie is het terugdringen van problematische schulden. Door vroegtijdig schulden te kunnen signaleren en door effectieve aanpakken waarbij de mens centraal staat. Zo schreef ze onder andere de handreiking ‘Zorgen over geld? Praten helpt’, ontwikkelde ze samen met diverse schuldhulpverleners een nieuwe budgetcursus en werkte ze mee aan de e-learning voor huisartsen.

Naast lector is Tamara sinds 1 november 2020 interim opleidingsmanager bij Commerciële Economie aan de hogeschool Utrecht. Daarnaast is zij bestuursvoorzitter van de LSTA en van de Alliantie Vrijwillige Schuldhulp. Ook is zij als procesmanager werkzaam bij het programma Schouders Eronder.

Tamara vindt het belangrijk om wetenschap en praktijk dichter bij elkaar te brengen. Ze hoopt als expert een brugfunctie te kunnen hebben en dit te realiseren.

Ga de dialoog aan met Tamara en meld je aan voor de online expertsessie op 22 maart door een mail te sturen naar drenthe@moedigedialoog.nl.

Praktische informatie
Datum: 22 maart 2022
Tijd: 15.00 -16.30 uur
Waar: Online