Introductie Moedige Dialoog Café

Wat is het Moedige Dialoog Café?

Het Moedige Dialoog Café is de plek voor verbinding, kennis delen, samenwerking, inspiratie, co-creatie en innovatie rondom financiële redzaamheid. Je kunt er trainingen en workshops volgen, brainstormen over een vraagstuk of samen een dienst ontwikkelen. Er zijn experts van binnen en buiten de Moedige Dialoog organisatie, waarbij je een 1 op 1 gesprek kunt boeken. Er zijn Moedige Dialoog Live middagen met een open podium voor nieuwe inzichten, oplossingen of juist om vragen te stellen. Alle activiteiten van Moedige Dialoog vinden plaats in het Moedige Dialoog Café.

Zo zijn er de komende periode onder andere trainingen en workshops voor kwartiermakers op gebied van de Nederlandse Schuldhulproute, Salesforce CRM systeem en Impact Management. Er staat een pre-summer-school gepland, vraag en antwoord cafés over de nieuwe koers en Moedige Dialoog Live cafés op de vrijdagmiddag. Alles facultatief en op verschillende locaties.

Je bent bezoeker van het café en tegelijk mede programmeur. Want ook jij kunt een Moedige Dialoog Café organiseren. Denk aan een dialoog over een specifiek thema, een workshop of brainstorm, of samen een nieuwe dienst ontwikkelen.

Hoe werkt het?
In maart lanceren we de vernieuwde Moedige Dialoog website. Daarop vind je het Moedige Dialoog Café. Je ziet een kalender met alle items en een filterfunctie, zodat je kunt zoeken op locatie, thema, werkvorm etc. Per item is er de mogelijkheid je aan te melden, dat gaat via Eventbrite. Per item is ook duidelijk voor wie het is; kwartiermakers, kwartiermakers en kernteams, iedereen die betrokken is bij je netwerk, of nog breder dan dat.

Je kunt via de website ook zelf een Moedige Dialoog Café aanmelden. Alles wat je organiseert krijgt op deze manier een plek en zichtbaarheid. Dat doe je door een webformulier in te vullen. Op jouw lokale website komen jouw lokale cafés, en landelijke cafés die ook voor jouw netwerk relevant zijn.

Ook externen kunnen een Moedige Dialoog Café aanmelden. Dat gaat op dezelfde wijze als voor de kwartiermakers. Het kernteam toetst of het door externen aangemelde café past binnen de doelstellingen van Moedige Dialoog en zorgt voor de koppeling met een lokaal netwerk.

Kosten en verdiensten
Deelname aan en plaatsen van Moedige Dialoog Cafés is voor de Moedige Dialoog netwerken onderdeel van de samenwerking. We bieden je het platform en de functionaliteit, en verwachten andersom van jou dat je deelneemt aan trainingen die voor jou relevant zijn en dat je zelf lokaal ook invulling geeft aan het Moedige Dialoog Café. In sommige gevallen zullen we een ticket fee hanteren voor deelname door externen aan cafés. Dat kun je als kwartiermaker zelf ook doen voor cafés die jij organiseert. Wanneer externen een café willen organiseren is het mogelijk dat we daar ook een bedrag voor vragen. Ook daarvoor geldt: dat kun je als kwartiermaker lokaal ook doen.

Tijdpad
De kalender voor 2020 vind je hier. Je kan je nu al aanmelden en je kan je netwerk attenderen met een ‘save the date’ voor cafés die voor hen relevant zijn.

De website wordt in maart gelanceerd, de exacte datum is nog onbekend. Vanaf dat moment kun je met het webformulier je eigen cafés aanmelden. Tot die tijd kun je dat doen door een mailtje te sturen naar reggy.schutte@moedigedialoog.nl.

 

Ondersteuning
Heb je vragen, suggesties of kom je er niet uit nu of straks? Bel met Reggy 06-15071500 of stuur een mailtje. Dan helpen we je vooruit!