We gebruiken cookies op onze website.

In gesprek met experts Jacqueline Beekman en Stefanie Stam

MD Café - 20 april 2023 om 15:00

Moedige Dialoog Salland gaat in gesprek met experts Jacqueline en Stefanie. 

Wanneer?

Waar?
Online

Jacqueline is bestuurder bij Moedige Dialoog Nederland en Stefanie is Anders(om) denker in HR vanuit haar eigen bedrijf Qambium. Zet hen bij elkaar en er ontstaat een prachtig gesprek over “Geldzorgen: de onderbelichte keerzijde van de werkgelukmedaille”.

Jacqueline:In mijn rol als bestuurder bij Moedige Dialoog is het de kunst om te werken vanuit een gezamenlijke ambitie agenda dwars door alle sectoren heen. Dat biedt perspectief en hoop voor mensen met geldzorgen. Ik geloof er sterk in dat we de uitdaging rond het probleem geldzorgen, armoede en schulden kunnen aanpakken en oplossen. Dit vraagt bewustwording van ons als mens dat we willen leren en voelen. En dat in contact doen met diegene die de problemen ervaart. Dan kan je veranderen in denken én duurzaam doen. De wijsheid van de minderheid gebruiken om besluiten te versterken. Zijn we nog in staat om vanuit niet weten de ander te willen zien? En willen we nog leren van elkaar wat leidt tot veranderen? Ik vind dat best lastig hoor!”.

Stefanie:Als ervaren HRM’er én ondernemer verbind ik de razendsnelle ontwikkelingen in HR en marketing aan ‘mens & werk’ binnen organisaties. Bevlogen, verbindend en daadkrachtig, dat kenmerkt mijn stijl. Als anders(om)denker in HR volg ik de ontwikkelingen in HR op de voet. De afgelopen jaren is ‘werkgeluk’ een actueel thema. Tegelijkertijd merkte ik bij mezelf dat ik daar wat gemengde gevoelens bij kreeg. Want, natuurlijk begrijp ik dat wanneer medewerkers lekkerder in hun vel zitten ze beter presteren. Maar, in de aandacht rondom werkgeluk, bleef wat mij betreft een belangrijk thema zwaar onderbelicht: geldzorgen.

Op donderdag 20 april om 15.00 uur gaat Moedige Dialoog Salland online in gesprek met Jacqueline en Stefanie over hoe medewerkers met geldstress hun geldzorgen de baas kunnen worden en wat jouw rol hierin kan zijn. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze dialoog! Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door een mail te sturen naar salland@moedigedialoog.nl

Alvast meer lezen? Zie hieronder het artikel Geldzorgen, de keerzijde van de werkgelukmedaille: 

Meld je aan

Naam

Amsterdam | Mini event: Wat te doen bij nul euro? - 13 april

Moedige Dialoog Amsterdam organiseert bijeenkomsten voor werkgevers.

13 apr

Open training 'Bewust Geldzorgen de Baas'

MD Café

Moedige Dialoog organiseert een open training 'Bewust Geldzorgen de Baas'.

09 mei

Salland | Dialoogsessie Moedige Dialoog Salland

MD Café

Moedige Dialoog Salland organiseert een dialoogsessie.

11 mei