We gebruiken cookies op onze website.

In gesprek met expert Loes van Geffen

MD Café - 08 juni 2023 om 15:00

Moedige Dialoog Salland gaat in gesprek met expert Loes van Geffen.

Voor wie?
Moedige Dialoog Salland

Wanneer?

Waar?
Online

Waar een wil is moet een weg zijn' Zo ben ik. Ik neem geen genoegen met 'het is nou eenmaal zo'. Mijn motto is 'laat het beste idee regeren'. Waar dat idee ook vandaan komt. Dat is waar de wil de weg vindt. Daar kan je mij vinden.

Ik ben directeur van Money Start en founder van de preventieve aanpak van schulden onder de naam 'Hoe word je rijk?' en 'Geld Gappie'. Ik doe de dagelijkse aansturing van Money Start en zorg dat we dagelijks de juiste stappen maken om daadwerkelijk het verschil te maken voor kwetsbare jongeren in Nederland.
 

Ik ben expert in ...

Ik zet mij al jaren in voor een positieve ontwikkeling van jongeren in de stad, met specifieke aandacht voor hen met een achterstandspositie. Ik denkt mee met jongeren en vertaalt complexe grootstedelijke problemen naar simpel uitvoerbare projecten, waar jongeren echt zelf ook wat mee kunnen. Ik ben gespecialiseerd in ‘preventieve aanpak jongeren & schulden’, ‘jeugdwerkloosheid & arbeidsmarkt-re-integratie’, ‘LVB-specifieke aanpak’ en ‘veiligheidsvraagstukken, vrijetijdsbesteding’ onderwijs (praktijkonderwijs, speciaal onderwijs en vmbo)
 

Op donderdag 8 juni gaat Moedige Dialoog Salland in gesprek met expert Loes van Geffen. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan via het aanmeldformulier of per mail salland@moedigedialoog.nl 

 

Meld je aan

Naam

Amsterdam | Mini event: Wat te doen bij nul euro? - 13 april

Moedige Dialoog Amsterdam organiseert bijeenkomsten voor werkgevers.

13 apr

Salland | In gesprek met experts Jacqueline Beekman en Stefanie Stam

MD Café

Moedige Dialoog Salland gaat in gesprek met experts Jacqueline en Stefanie. 

20 apr

Open training 'Bewust Geldzorgen de Baas'

MD Café

Moedige Dialoog organiseert een open training 'Bewust Geldzorgen de Baas'.

09 mei